komuves-munkalatok

Egyedi kialakítást képzelt el az otthonában, lakásában, vagy irodájában? Vagy egyszerűen egy tapasztalt és kiváló kőműves szakemberre lenne azonnal szüksége?

Akkor a lehető legjobb helyen jár! A Zib-Építő Kft. szakemberei minden esetben az igényeinek a teljes mértékben való kielégítésére törekszik, és elképzelései megvalósítására. Mind ezt tapasztalt és a kőműves munkálatokban jártas szakemberekkel garantáljuk a megrendelőink részére.

A kőműves munkálatok általában eltakarásra kerülnek a későbbi burkolás, festés során, mégis minőségi kivitelezésüknek meghatározó szerepe van a további folyamatokban.

A tökéletes végeredmény érdekében a kőműves munkálatoknak jelentős szerepe van az adott terület előkészítéséhez, ugyanis ha ez nem megfelelő, akkor a végeredmény sem lesz tökéletes.

Az alábbi kőműves munkálatokat látjuk el:

  • Belső válaszfalak főfalak építése és vakolása
  • Teljes körű belsőtér átalakítása
  • Aljzat, alapok, zsalukőrakás betonozása
  • Tetőtér beépítése, toldalék építése
  • Teraszok, garázsok, melléképületek kivitelezése
  • Kertépítés, térkövezés, díszburkolatok

Cégünk a kőműves munkálatok felül megrendelőink rendelkezésére áll a teljes körű generál kivitelezéssel, lakás felújítással, és homlokzat felújítási munkálatok kapcsán is. Ingyenes helyszín felmérés után egyedi árajánlatot készítünk!

Cégünk egyaránt kiváló és professzionális a kőműves munkálatok területén is, hiszen:

  • alapanyagainkat hosszú évek ideje alatt tapasztaltuk ki, garantáltan csak a legjobb minőséggel dolgozunk együtt a kőműves munkálatok során is, melyet versenyképes áron szerünk be.
  • Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így a felmerülő professzionális kérdésekben is tudnak segíteni Önnek, illetve igény esetén szakmai tanácsadást biztosítanak.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a kőműves munkálatokkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, és megválaszolják minden felmerülő kérdését!